Cybercrime verzekering

Een cybercrime verzekering is tegenwoordig onmisbaar als u te maken krijgt met cybercrime. Belangrijke gegevens die u niet openbaar wil hebben zullen dan blootgelegd worden via een virus, hack of ransomware. Dit is natuurlijk niet wat u wilt. Een cybercrime verzekering bij Dataverzekering zorgt ervoor dat uw systemen optimaal beveiligd zijn. Tevens wordt de financiële schade gedekt die u oploopt bij een cybercrime aanval. Onze cybersecurity experts staan voor u klaar. 

Premies al vanaf €395 per jaar. Bereken nu uw premie >

Het belang van cybercrimeverzekeringen

Cybercrimeverzekeringen zijn nodig voor ieder bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een website of webshop die een systeem heeft die stilvalt. De schade die hieruit komt kan u veel geld kosten. Ook kunnen door een hack de gegevens van uw klanten op straat komen te liggen. Cyber crime heeft vele zware gevolgen. Het is het risico niet waard. Hierdoor heeft u niet alleen een probleem met klanten, maar krijgt u ook imago schade. Door het oplopend aantal online transacties is een cybercrime verzekering praktisch onmisbaar.  

Sluit nu een cyber security verzekering af

Wij hebben nog enkele tips voordat u een cyber security verzekering afsluit. Helaas bieden deze tips geen garantie. Daarom is het verstandig om een cyber security verzekering af te sluiten. Bij het geval van een cybercrime wordt het verlies van inkomen gedekt, claims van derden vermeden en eventuele schade kan hersteld worden. Cyber security verzekeringen zijn groeiend in populariteit. Op dit moment zijn de cybercrime verzekeringen nog betaalbaar. Vraag dus vrijblijvend een offerte aan, of bereken uw premie via onze tool. Denk eraan voordat het te laat is.

Laat u verrassen door onze expertise, bekijk hier onze praktijkvoorbeelden

cybercrime verzekering