Cyber security verzekering

Een cyber security verzekering is tegenwoordig onmisbaar als u te maken krijgt met cybercrime. Belangrijke gegevens die u niet openbaar wilt hebben zullen dan blootgelegd worden via een virus, hack of ransomware. Dit is natuurlijk niet wat u wilt. Een cybercrime verzekering bij Dataverzekering zorgt ervoor dat uw systemen optimaal beveiligd zijn. Tevens wordt de financiële schade gedekt die u oploopt bij een cybercrime aanval. Onze cybersecurity experts staan voor u klaar. 

Premies al vanaf €395 per jaar. Bereken nu uw premie >

Het belang van een cyber security verzekering

Cyber security verzekeringen zijn nodig bij ieder bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een website of webshop waarbij het systeem stilvalt. De schade die hieruit voortkomt kan u veel geld kosten. Ook kunnen door een hack de gegevens van uw klanten op straat komen te liggen. Cyber crime heeft vele zware gevolgen. Het risico dat u door cyber crime loopt is het niet waard. Hierdoor heeft u niet alleen een probleem met klanten, maar krijgt u ook imago schade. Door het oplopend aantal online transacties is een cybercrime verzekering praktisch onmisbaar. Er vind namelijk steeds meer digitalisering plaats. Steeds meer organisaties zijn afhankelijk van online werkzaamheden. 

Sluit nu een cybercrime verzekering af

Wij hebben nog enkele tips voordat u een cybercrime verzekering afsluit. Helaas bieden deze tips geen garantie. Daarom is het verstandig om een cyber crime verzekering af te sluiten. In het geval van een cybercrime wordt het verlies van inkomen gedekt, worden claims van derden vermeden en kan eventuele schade kan hersteld worden. Cybercrime verzekeringen zijn groeiend in populariteit. Op dit moment zijn de cybercrime verzekeringen nog betaalbaar. Vraag dus vrijblijvend een offerte aan, of bereken uw premie via onze tool. Denk eraan voordat het te laat is. Heeft u vragen aan ons? Neem dan gerust contact op. Wij staan altijd voor u klaar.

Laat u verrassen door onze expertise, bekijk hier onze praktijkvoorbeelden

cyber security verzekering