Cyberverzekering zakelijk

Heeft u interesse in een cyberverzekering op zakelijk niveau? Met een cyberverzekering voor uw bedrijf bent u verzekerd tegen de schade die uw bedrijf oploopt wanneer er cybercrime optreedt. Voorbeelden van cybercrime die bij uw bedrijf zou kunnen optreden zijn een hack, een virus of ransomware. De gegevens van uw bedrijf liggen dan op straat. Met een zakelijke cyberverzekering krijgt u bijstand van onze cybersecurity-experts en wordt financiële schade als gevolg van cybercrime gedekt.  

Cyberrisico verzekeren? Bereken direct uw premie >

Cybercrime verzekering zakelijk
Bedrijven hebben veel aan een zakelijke cybercrime verzekering. Het aantal datalekken en hacks is aan het stijgen. Ook uw bedrijf kan hier mee te maken krijgen. Vertrouwelijke informatie zoals klantgegevens kunnen in de verkeerde handen terechtkomen. Het gevolg hiervan is dat criminelen hier losgeld voor kunnen vragen. Ook kan u hier aansprakelijk voor worden gesteld, met een boete van Autoriteit Persoonsgegevens als gevolg.  

Waarom een zakelijke cyberverzekering?
Een zakelijke cyberverzekering is essentieel voor uw bedrijf. Een van de redenen waarom u een verzekering zou moeten nemen is dat u het risico loopt op dat uw netwerk plat ligt na een hack. Zonder een goede bereikbaarheid naar de website of webshop kunnen veel bedrijven niet verder werken. Ook wilt u voorkomen dat uw klanten de dupe zijn van een hack. Een bedrijf kan aansprakelijk worden gesteld als de persoonsgegevens op straat liggen. Gelukkig zorgt een zakelijke cyberverzekering ervoor dat uw financiële schade gedekt wordt. Ook zorgen onze experts ervoor dat schade wordt hersteld.  

Data van uw bedrijf wordt gedekt bij schade
De schade die wordt veroorzaakt door hackers wordt door ons gedekt. Voorbeelden hiervan zijn: 

  • Reparatie, vervanging of herstel van websites, programma’s of data van uw bedrijf 
  • Kosten die uw bedrijf oploopt voor gestolen software of data 
  • Kosten voor uw bedrijf voor onderzoek en advies in systeembeveiliging 
  • Kosten die worden gemaakt voor forensisch onderzoek 
  • Kosten die uw bedrijf oploopt voor PR-advies voor reputatiebescherming 
  • Omzetverlies door uitval van uw webshop 

Wil u graag meer weten over uw risico en onze cyberverzekering voor zakelijke klanten? Vraag vrijblijvend een offerte op via ons kantoor.

Of bereken direct uw premie online. Premies al vanaf €395 per jaar >