Overslaan en naar de inhoud gaan

Cyberverzekering

Met een cyberverzekering bent u verzekerd tegen de schade die u oploopt wanneer u te maken krijgt met cybercrime. Denk aan ransomware, een hack, virus of andere vorm waarbij u data verliest of te maken krijgt met een datalek waarbij belangrijke gegevens op straat komen te liggen. Cybersecurity-experts geven u in dat geval bijstand en zorgen dat uw systemen weer op orde zijn. De cyberverzekering dekt tevens de financiële schade die u oploopt als gevolg van cybercrime.

Onze specialisten helpen u ook met het maken van een stappenplan in geval van een cyberaanval of datalek. Met een gestructureerd en effectief stappenplan bent u goed voorbereid op de stappen die u moet nemen wanneer u dit overkomt. Hiermee kan de schade al beperkt worden.

Een cyberverzekering is onmisbaar

We zijn tegenwoordig in sterke mate afhankelijk van computers, het internet en andere softwaresystemen. Wanneer een van deze systemen stilvalt kan dit veel schade opleveren voor met name zakelijke dienstverleners, webshops of productiebedrijven. Er worden bijvoorbeeld steeds meer online transacties uitgevoerd waarbij privacygevoelige informatie wordt overgebracht. Criminelen hebben dit ook ontdekt als interessant doelwit. Ze zijn in staat uw systeem te hacken en zo misbruik te maken van uw bedrijfsgegevens. Als bedrijf kunt u daardoor vrijwel niet zonder cyberverzekering.

Sluit nu een cyberverzekering af

U kunt wel uw best doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt. In ons blog leest u diverse tips. Maar deze voorzorgsmaatregelen bieden geen garantie. Kies daarom voor een cyberverzekering. Hiermee dekt u schade zoals verlies van inkomen, claims van derden en ook de kosten die gemaakt moeten worden om de schade te herstellen.

Cyberverzekeringen zullen (en moeten eigenlijk) steeds populairder worden. De premies zijn nu nog betaalbaar. Neem dus snel contact op voor het afsluiten van uw cyberverzekering.

Premies al vanaf €575 per jaar. Vraag meteen een offerte aan >
Dataverzekering.nl, uw betrouwbare partner in cybersecurity
Laat u verrassen door onze expertise