Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons kantoor

Onafhankelijk, betrouwbaar en al ruim 80 jaar financieel specialist in uw regio

Verzekeringen en financiën regelen is voor de meeste mensen een noodzakelijk kwaad. Daarom laat u dat waarschijnlijk graag over aan een betrouwbare partner die u deze zorg uit handen neemt. U moet kunnen vertrouwen op een persoonlijk adviseur die voor u de beste oplossingen aandraagt tegen een zo gunstig mogelijk tarief. T&W Tilburg vervult deze rol graag voor u.

T&W Tilburg is een middelgroot onafhankelijk kantoor in financiële dienstverlening, gevestigd in Tilburg. Sinds 1933 bieden we zowel het bedrijfsleven als particulieren expertise op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financiële planning en employee benefits.

Ons enthousiaste team wordt continu opgeleid om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Wij zien het als onze plicht u snel op de hoogte te brengen als er belangrijke veranderingen plaatsvinden.

Een stukje geschiedenis

In 2008 vierden we ons 75-jarig bestaan. Daarmee zijn we een van de "oudste" verzekeringskantoren in de regio. Het kantoor werd door de jaren heen geleid door twee generaties Titulaer en twee generaties Westerterp onder de naam Titulaer & Westerterp.

Het kantoor werd in 1933 opgericht door Westerterp senior, toen nog met de specialiteit transportverzekeringen. In de jaren ’60 werd het overgenomen door zoon Cees Westerterp. In de jaren '80 komt Bob Titulaer erbij die een verzekeringsportefeuille inbrengt. De naam wordt omgedoopt tot Titulaer & Westerterp. Later neemt de zoon van Bob het bedrijf over.

In 1996 nemen werknemers Reinoud Holdrinet en Mike Reuser het bedrijf met nog een collega over. Reinoud en Mike zijn op dat moment een aantal jaren in dienst bij Titulaer & Westerterp. In 2005 wordt Paul Holdrinet (broer van) mede-eigenaar.

Van origine een schadekantoor, ging Titulaer & Westerterp zich eind 90’er jaren ook richten op leven, pensioenen en hypotheken. De zakelijke markt werd een steeds belangrijkere doelgroep.

T&W Tilburg

In 2011 is er een front-office kantoor geopend in Tilburg om in deze ondernemende stad goed vertegenwoordigd te zijn. Dit kantoor wordt geleid door eigenaren Mike Reuser en Jeroen Beurskens. Gezien de snelle ontwikkeling van dit kantoor zullen zij vanaf 2018 zelfstandig verder gaan onder de naam T&W Tilburg bv.

Het kantoor richt zich met haar medewerkers meer en meer op de zakelijke markt. De ontwikkelingen op het gebied van cybercrime gaan razendsnel. Een extra reden om te blijven zoeken naar specialistische verzekeringsoplossingen. Lees snel meer over het verzekeren tegen cybercrime. Laat u verrassen door onze expertise op dit gebied.

Dataverzekering.nl, uw betrouwbare partner in cybersecurity
Premies al vanaf €575 per jaar
Laat u verrassen door onze expertise