Doeltreffende cyber security: het Cyber Alarm

U vertrekt ’s ochtends naar uw werk en sluit uw huisdeur af. Bij aankomst op het werk sluit u uw auto af en het alarm wordt ingeschakeld. Als u aan het einde van de dag als laatste het kantoor verlaat schakelt u het alarm in en sluit de deur af, trekt zelfs nog even een keer aan de klink om het dubbel te checken. Thuis in de keuken waar u begint met het bereiden van uw avondeten hangt een brandalarm. Allemaal alledaagse gewoontes om inbraak, diefstal of andere schades tegen te gaan.

Maar hoe goed is uw bedrijfsnetwerk beveiligd? Uw netwerk zal vast beveiligd zijn met antivirussoftware of een firewall. Maar cybercriminelen zijn zo slim en geraffineerd dat ze deze eenvoudig kunnen omzeilen. Deze preventieve maatregelen zijn dus niet meer afdoende. Als u merkt dat ze binnen in uw systeem of netwerk zijn is het al te laat. Vroegtijdige detectie van verdachte patronen is dus belangrijk om schade tegen te gaan.

Uw bedrijfsnetwerk beschermen met het SAM Cyber Alarm

Het SAM Cyber Alarm scant 24/7 het uitgaande en inkomende netwerkverkeer. Bij vreemd gedrag gaat het alarm af.

Het Cyber Alarm is een klein apparaatje dat op uw netwerk wordt aangesloten en werkt als een sensor. Het gedrag en de bestemmingen van het netwerkverkeer worden hier real-time mee gescand. Vindt er communicatie plaats met foute bestemmingen, zit er in één keer een onverwachte piek in het verkeer, gedraagt uw verbonden apparatuur zich anders dan normaal, is er een zwaardere netwerkbelasting dan normaal etc. Allemaal tekenen dat er een cyberaanval of mogelijk datalek aankomt. Met het Cyber Alarm van SecureMe2 kan dit voorkomen worden.

Het SAM Cyber Alarm is een toegankelijk en betaalbaar beveiligingsmiddel. Het is beschikbaar in abonnementsvorm; al vanaf €59 per maand voor het MKB tot €799 per maand voor grote ondernemingen. SAM is beschikbaar als mini-appliance, op server gebaseerd (zowel tower als rack-mounted) en als virtuele appliance onder VMWare en HyperV. Bekijk de website van SecureMe2 voor meer informatie.

Ontvang nu 20% korting op uw Cyber Alarm

De missie van SecureMe2 is om organisaties weerbaarder te maken tegen de digitale dreigingen door het inzetten van slimme technologie op een zeer toegankelijke manier. Dataverzekering deelt deze missie. Met onze cyberverzekering helpen we u de financiële risico’s en andere mogelijke schadevormen te dekken. Maar in de eerste plaats willen we dit natuurlijk voorkomen. Daarom raden we het SAM Cyber Alarm aan.

Als u via Dataverzekering het SAM Cyber Alarm aanvraagt ontvangt u 20% korting. Vul de code TW&SAM20 in achter uw naam in het aanvraagformulier. Deze actie is geldig tot 1-1-2021.